Se video: Så er dronning Margrethe ankommet til Varde

Dronning Margrethe er tirsdag formiddag ankommet til Varde, hvor hun svingede ind på byens torv præcis klokken 10,25 i Krone 9.

Det markeres tirsdag i Varde, at Forsvaret for første gang siden 1951 har oprettet en ny tjenestegren.

Tjenestegrenen "Efterretningstjeneste" blev officielt oprettet den 1. marts 2014 ved Hærens Efterretningscenter i Varde, og derfor vil dronningen indvie og overrække en fane til Hærens Efterretningscenter ved en parade på Varde Torv.

Det sker tirsdag formiddag fra kl. 9,30 og frem til kl. 11. Der vil være fri adgang til at overvære hele festligheden på Torvet i Varde.

Efter paraden vil dronningen besøge Hærens Efterretningscenter på Varde Kaserne, hvor hun vil møde soldater, der  demonstrerer det materiel, de anvender i deres operative opgaveløsning.

TV SYD dækker besøget i vores nyhedsudsendelser i løbet af dagen med start i middagsudsendelsen kl. 12,30 og i 19,30-udsendelsen. Desuden vi sender vi på TV SYD+ kl. 19,55 et 30 minutters sammendrag fra det royale besøg i Varde, som også vil sætte sit præg her på hjemmesiden og Facebook.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.