Så er motorvejen lukket

Siden kl. 19 har har motorvejen nord for Vejle været spærret. Og når den åbner igen i morgen tidlig, vil den fremstå som en tre-sporet motorvej.

Det er de afsluttende asfaltarbejder, som skal laves i nat. Under lukningen vil det sidste lag asfalt og de endelige striber blive udført, sådan at motorvejen på strækningen vil fremstå færdig om fredag morgen.

Når asfaltarbejdet er afsluttet den 30. august vil trafikanterne kunne køre i tre vognbaner i nordgående retning og to vognbaner i sydgående retning, skriver Vejdirektoratet.

I sydgående retning mangler der fortsat det sidste udbygningsarbejde under Horsensvej ved frakørslen til Vejle Nord.

Udførelse af det sidste asfaltlag og ibrugtagning af alle tre spor i sydgående retning forventes at ske med udgangen af september.

Trængslerne er dog ikke forbi. Fredag aften lukker afkørslen ved Vejle Syd for nordgående trafik. Frakørslen skal asfalteres. Det arbejde vil være færdigt lørdag morgen kl. 8.

Det betyder, at bilister, der skal ind til Vejle, er nødt til at køre over broen og benytte frakørsel 60 Vejle Nord ved Horsensvej. Her kan man også vælge at køre på motorvejen igen mod syd, over broen og så bruge frakørslen ved Vejle Syd.