TV der bevæger dig

Så fandt Anita en opstillingskreds

00:22

Anita Christensen fra Dansk Folkeparti stiller nu op i Tønder-kredsen.

1 af 2

Dansk Folkepartis folketingsmedlem Anita Christensen fra Sommersted har nu fundet sig en ny opstillingskreds, da partiets lokalforening i Tønderkredsen har valgt hende som deres kandidat.

Med stemmerne 7 - 4 vandt hun over sin modkandidat, fynboen Ole Monrad Møller fra Odense, da Dansk Folkeparti i Tønder holdt endnu et opstillingsmøde.

Det var anden gang, at de to mødtes i kampvalg i Tønder. Sidst fik de hver fire stemmer. Inden det møde havde Anita Christensen tabt kampvalg i tre kredse, og trukket sig fra et opstillingsmøde i Aabenraa, hvor der også var udsigt til kampvalg mod en lokal kandidat.

Glad for valg i femte forsøg

-  Jeg er så glad, og jeg glæder mig til at samarbejde med den lokale DF bestyrelse samt naturligvis borgerne i kredsen, siger den nyvalgte kandidat, som er 37 år, single og bor i Sommersted i Haderslev kommune.
Anita Christensen kom i Folketinget efter valget i 2007, hvor hun overtog den plads, som Mogens Camre dagen efter valget trak sig fra, da hellere ville blive siddende i EU-Parlamentet.

- DF er bare mig. Jeg blev medlem af DF i 2003 og kom med i lokalbestyrelsen, hvor jeg har siddet lige siden. Men jeg har stemt på partiet siden kommunevalget i 1997, som var første mulighed for at sætte kryds ved partiet.

Startede i Haderslev

Det er også i netop Haderslev, at Anita Christensens politiske karriere tog fart. Først da hun ved kommunevalget i 2005 blev valgt ind i Haderslev byråd. Her blev hun medlem af ældre- og handicapudvalget, hvor hun er næstformand, fik sæde i CHK, hjælpemiddelcentralen samt i det kommunale sygehusudvalg. Anita Christensen blev genvalgt til Haderslev byråd ved kommunevalget i november 2009.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden