TV der bevæger dig

Så kom sneen - lidt bag på mange!

02:08

Natten til søndag blev mange vejfolk kaldt på vinterarbejde. Her er det på Haralds Plads i Hedensted ved syv-tiden søndag morgen.

1 af 2

Så kom vintervejret for alvor til det Syd- og Sønderjyske. I nat har det sneet i store områder og trafikken søndag morgen er præget af sneglatte veje, der først og fremmest volder trafikanterne problemer langs østkysten.

I morgentimerne søndag sætter snevejret sine tydelige spor på motorvej E 45, hvor strækningen fra Lillebælt og til Skærup er generet af sneen. Kort efter klokken otte skete der en solo-ulykke på den strækning, hvor en bilist på vej mod Fyn mistede vejgrebet - men der skete kun materiel skade.

Omkring Kolding er flere motorvejsfrakørsler svære at passere, da snerydningen endnu søndag ved 9-tiden ikke har nået at rydde sneen til bunds på alle strækninger og afkørsler.

Til al held er trafikken jo væsentlig mindrec intens en søndag end på hverdage.

Mest sne mod øst

Der er mest sne på østkysten, mens vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands Politi søndag morgen fortæller, at der i Esbjerg-området kun er et tyndt snelag på et par centimeter, der ikke generer trafikken, hvis man vel at mærke tager hensyn til, at det er glat føre.

Trafiksituationen kan følges Vejdirektoratets hjemmeside om vintertrafik:

http://vejdirektoratet.dk/DA/trafik/vintertrafik/Sider/Default.aspx

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden