Så kommer valgplakaterne op igen

Fra midnat af så må der igen hænges billeder op i lygtepælene. Denne gang til Europaparlamentet.

I november var der ikke en lygtepæl langs de danske veje, hvor der ikke hang portrætter af kandidaterne til kommunalvalget. Og nu kan lygtepælene endnu engang forberede sig på at agere plakatholder.

For når fredag bliver til lørdag, så er det for de 100 kandidater til Europaparlamentet tilladt at hænge deres billeder op i det ganske land.

En af kandidaterne er Dansk Folkepartis Jørn Dohrmann. Men han har ikke forberedt det store plakateventyr i nat

- Nu må vi se. Jeg ved ikke, om det bliver til noget i nat. Det kommer lidt an på, hvordan stemningen er, men jeg regner ikke med, vi skal ud og hænge i lygtepæle hele natten, siger han til TV SYD.

I det hele taget så forventer han, at danskerne vil se noget færre valgplakater end for seks måneder siden da kommunalvalgkampen rasede.

- Der er jo markant færre kandidater end til kommunalvalget og samtidig så stiller man jo op i hele landet. Så det er svært at dække det på samme måde som til valget. Jeg vil selvfølgelig markere mig i Syd- og Sønderjylland og naturligvis hænge mine plakater op i Kolding, Esbjerg, Sønderborg og Tønder, men det bliver slet ikke ligeså intensivt som i november, siger Jørn Dohrmann.

Det er den 25. maj 2014, at der er valg til Europaparlamentet.