Sådan er det gået med Asger fra 'Vores Sygehus'

Line Andrea Hansen var ikke bekymret, da hun og sønnen Asger blev indlagt på Sydvestjysk Sygehus efter fødslen. Vi møder dem i serien 'Vores Sygehus'.

Line Andrea Hansen, Kristian Strebøl Larsen og deres søn Asger er med i sidste afsnit af serien 'Vores Sygehus', der sendes i aften.

Her er hun indlagt på mor-barn centeret i Esbjerg efter fødslen af sønnen Asger. I dag er Asger seks måneder.

- Asger har det rigtig godt, fortæller Line Andrea Hansen til TV SYD.

Sygeplejersken Helle forklarer i serien, at Line Andrea Hansen havde langvarig vandafgang ved fødslen, og derfor observerer de barnet efterfølgende.

I dagene efter fødslen tabte Asger sig 7,8 procent, men Line Andrea Hansen og hendes kæreste Kristian Strebøl Larsen var ikke bekymrede.

quote

Han har fået nogle gode kinder.

Line Andrea Hansen

- Det er almindeligt, at mælken skal løbe til. Der var ikke meget mad til ham i begyndelsen, men jeg tænkte, at det skal han nok få indhentet, siger hun og fortsætter:

- Det gjorde han også.

I dag er Asger blevet en stor dreng. Han vejede 3680 gram ved fødslen og har nu nået en vægt på cirka 8,5 kilo.

- Han har fået nogle gode kinder, griner Line Andrea Hansen.

Dagene flyver afsted

Selvom der er gået seks måneder siden fødslen, føler hverken Line Andrea Hansen eller Kristian Strebøl Larsen, at der er gået så lang tid.

- Jeg har aldrig været væk fra arbejde så lang tid. Det føles nærmest, som om det kun har været en sommerferie, siger hun.

- Hverdagen flyver afsted, forklarer Kristian Strebøl Larsen

Asger er parrets eneste barn sammen. Kristian Strebøl Larsen har en søn på seks år. De forklarer, at de er glade for at kunne trække på både Kristian Strebøl Larsens egen erfaring fra tidligere og deres fælles erfaring med hans søn.

Derudover glæder parret sig til at se, hvordan det går, når Asger begynder i dagpleje til foråret.