Sådan ser strømpesokke-røveren ud

Sydøstjyllands Politi har onsdag formiddag offentliggjort et overvågningsfoto af en mand, der op til sidste weekend to gange i løbet af mindre end 14 timer begik røveri mod nærbutikker i Koldingområdet.

Her er røveren fanget på vej ind i Nærkøb i Lunderskov. 
Her er røveren fanget på vej ind i Nærkøb i Lunderskov. 
Foto: Sydøstjyllands Politi

Røveriet mod Nærkøb på Storegade i Lunderskov fandt sted fredag formiddag, da en formummet mand på strømpesokker kort efter klokken 09.30 truede sig til et mindre kontant beløb, som han selv tog fra kassen.

Torsdag aften omkring klokken 20.20 begik en mand med noget nær samme signalement røveri mod Nærkøb-kiosken på Tvedvej i Kolding. Her var røveren dog iført fodtøj - men der er dog flere træk til fælles ved de to røverier.

Derfor har Sydøstjyllands Politi nu officielt meldt ud, at de tror, at det er samme gerningsmand, der står bag de to røverier.

Samtidig har politiet også offentliggjort udsendt et overvågningsfoto fra røveriet i Lunderskov, der afslører røverens ansigtstræk.

De to signalementer

Røveri i Lunderskov:
Gerningsmanden beskrives som en mand på 30-40 år, omkring 165-170 cm høj og almindelig af bygning. Han er dansk af udseende med hvid hudfarve, og han har lyse skægstubbe og taler dansk. Manden var ved røveriet i Lunderskov iført en grå hættetrøje med hvide snore, en mørkeblå jakke, blå bukser, og han var bevæbnet med en buet kniv.

Røveri i Kolding:
Gerningsmanden beskrives ved dette røveri også som dansk af udseende med hvid hudfarve og almindelig af bygning. Han var iført en sort jakke, hvor han havde en grå hættetrøje med hvide snore indenunder og mørkeblå baggy jeans. Han var ved dette røveri også bevæbnet med en kniv.