Sanne glæder sig til at vise sølvmedaljen frem hjemme i Vejen

Efter seks uger sammen med kvindelandsholdet før og under EM glæder Sanne Troelsgaard sig til at komme hjem til Vejen og familien og vise sin søvmedalje frem og slappe lidt af. Først venter dog to gange modtagelse mandag i Viborg og København.

Sanne Troelsgaard var med til at give Danmark en drømmestart, da hun efter kun fem minutter blev fældet, og Nadia Nadim scorede på straffespark.

Og trods slutfacit med sikker hollandsk sejr er Sanne Troelsgaard mest stolt, a den værste skuffelse havde lagt sig efter kampen, hvor hendes søster Lotte bakkede hende op fra tilskuerpladserne.

- Nu glæder jeg mig til at komme hjem til Vejen og min familie med min sølvmedalje, sagde Sanne Troelsgaard til TV SYD søndag aften.

Sammen med resten af holdet ønsker hun døg før hjemkomstyen til barndomsbyen at møde landsholdets fans til dobbelt fejring i både i Viborg og i København i løbet af dagen.
 
Klokken 13 til 14.30 er der officiel modtagelse og taler ved Viborg Rådhus. Kvindelandsholdet har hjemmebane i Viborg og har spillet alle EM-kvalifikationskampe på Viborg Stadion, der også er hjemmebane for den kommende VM-kvalifikation.
 
Klokken 17 til 18.30 modtages holdet foran Københavns Rådhus, hvor der er officiel modtagelse og taler fra blandt andet overborgmester Frank Jensen. Spillerne vil blive modtaget på rådhuset og også komme ud til fans på Rådhuspladsen.

Og inden Sanne troelsggard sætter kursen hjem mod Vejen, samles sølvvinderne til en middag i Tivoli.