Se vindervideo: 7. klasse - Tænk dig om i trafikken!

Onsdag fik en sønderjysk 7. klasse overrakt hovedpræmien i en konkurrence om god trafikkultur.

Politiet kom onsdag morgen på besøg på Grænseegnens Friskole i Holbøl ved Kruså. Ikke for at anholde nogen, men for at overrække hovedpræmien på 7.000 kroner i konkurrencen God Trafikkultur.

Vi tænkte, nu laver vi en mega god film, og så vinder vi de penge. Men vi vidste så ikke, at vi lige pludselig gjorde det.

Formålet med konkurrencen er at sætte trafiksikkerhed på dagsordenen blandt alle de syd- og sønderjyske 7. og 8. klasser.Formålet med konkurrencen er at sætte trafiksikkerhed på dagsordenen.

Vinderne er 7. klasse – Egernklassen, som har lavet videoen ”Tænk dig om i trafikken!”.

- De har levet op til alle budskaberne i kampagnen, og fået det med i deres film. Der er kun gode eksempler: brugen af cykelhjelm og refleksveste, der er god orientering og der er tegngivning. Så det er en rigtig mønsterelev i deres video, siger specialkonsulent hos Syd- og Sønderjyllands Politi, Christian Østergård, til TV SYD.

 

 

Han håber, at de gode budskaber bliver taget med hjem, så den gode trafikkultur også bliver spredt udenfor skolen. For kampagnen har en årsag

- De her børn fra 7. klasse og opefter står over for de 10 farligste år i trafikken. De er stærkt overrepræsenteret i statistikken.

Den store check på 7.000 kroner til klassekassen kommer oven i prisen på 1.000 kroner for at være kommunens bedste film. Til stor glæde for eleverne.

- Vi tænkte, nu laver vi en mega god film, og så vinder vi de penge. Men vi vidste så ikke, at vi lige pludselig gjorde det, smiler Ebbe Clausen fra vinderklassen.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.