Se billederne: Fuldt hus til premiere på Seebach-musical

Fredag aften sydende Fredericia af premiere-stemning. Musicalen Seebach gik i luften klokken 19.30, og masser af mennesker, som enten kendte Tommy Seebach eller blot elsker hans musik, var mødt frem for at se forstillingen.

Dario Campeotto var der, musikeren og produceren Claus Asmussen var der også.

quote

Jeg har altid været Melodi Grand Prix-fan, og derfor fulgte jeg Tommy Seebach rigtig meget. Faktisk fik jeg et kassettebånd med ham, og det blev så slidt at man på et tidspunkt også kunne høre, musikken fra den anden side af båndet

Inger Støjberg, udlændinge- og integrationsminister, (V)

Det sammen var politikere som Kristian Thulesen Dahl (DF), Inger Støjberg (V) og Eva Kjer Hansen (V) - Alle sammen var der for at se den første musicalforestilling om musiklegenden Tommy Seebach. 

Og alle har de et forhold til popikonet Tommy Seebach. Enten fordi de elsker hans musik, eller også kendte de ham privat.

- Jeg har altid været Melodi Grand Prix-fan, og derfor fulgte jeg Tommy Seebach rigtig meget. Faktisk fik jeg et kassettebånd med ham, og det blev så slidt at man på et tidspunkt også kunne høre, musikken fra den anden side af båndet, ler Inger Støjberg, udlændinge- og integrationsminister, (V). 

Fredericia Teater var fredag aften udsolgt til premiere på musicalen om Tommy Seebach.
Fredericia Teater var fredag aften udsolgt til premiere på musicalen om Tommy Seebach.
Foto: Chris Birkekær Pedersen, TV SYD

Teatret var denne fredag propfuld, og vil være det i lang tid frem. Hele 70.000 billetter er allerede solgt i forsalg til musicalen om den legendariske popkunstner Tommy Seebach. 

Fredericia Teater var fredag aften fyldt til randen til premiere på musicalen om Tommy Seebach. Blandt mange var sangeren Dario Campeotto også mødt frem.
Fredericia Teater var fredag aften fyldt til randen til premiere på musicalen om Tommy Seebach. Blandt mange var sangeren Dario Campeotto også mødt frem.
Foto: Chris Birkekær Pedersen, TV SYD

Dario Campeotto er vokset op med Tommy Seebach, og har kendt ham fra barnsben af. Musikeren og produceren Claus Asmussen glædende sig vildt til at se forestillingen. De spillede tilbage i 1960'erne sammen i Sir Henry & His Butlers.

- Vi spillede alle årerne i mange, mange timer sammen - aften efter aften, så jeg kendte Tommy rigtig godt, fortæller Claus Asmussen.

quote

Vi spillede alle årerne i mange, mange timer sammen - aften efter aften, så jeg kendte Tommy rigtig godt.

Claus Asmussen, musiker og producer, København

Seebach er fortællingen om far og søn – Tommy og Rasmus. Om op- og nedture. Om den lette genre og dens tunge bagside i forhold til livet, døden, kærligheden og – ikke mindst
 – musikken der indrammer det hele. 

Teatret lover, man kommer med på en rejse gennem de sidste 50 års dansk musikhistorie: Fra 1960’ernes pigtråd over tre årtiers Melodi Grand Prix-vindere, og især til toppen af vore dages hitlister.