Se billederne: Internationalt beachvolleystævne i Kolding

Helle Søndergård fra Varde kæmper i disse dage i Kolding for at komme til med til OL i 2016.

Sammen med hendes marker, så kaster, slår og server 25 årige Helle Søndergård sig frem til på torsdag, igennem Danmarks første internationale beachvolleystævne. Målet er at komme til at kæmpe på de brasilianske strande om to år.

- Det er en stor drøm for os. Om den er realistisk er nok svært at sige. Danmark har aldrig været med ved så store slutrunder, så hvis vi bliver de første er vi meget tilfredse. Men vejen er svær. For der er rigtig mange gode hold, som har bedre forudsætninger end vi har, siger de to piger til TV SYD.

Ved turneringen i Kolding, hvor der er også er deltagelse af hold fra Norge, Sverige og Finland, samler de to unge volleyspillere point sammen som de kan bruge på den internationale tour.

Jo flere point de får jo nemmere vej får de til de hvide sandstrande i Rio de Janeiro, hvor OL afholdes i sommeren 2016.

Udover den seriøse turnering er der ved arrangementet også aktivitet for skoleelever og andre der måske ikke har helt så stramme maver som deltagerne ved hovedturneringen.