Se billederne: Målfest i Esbjerg

Esbjerg kunne mandag aften sætte tre point ind på kontoen, efter et målrigt opgør med gæsterne fra OB. EfB vandt kampen med hele 4-2.

Esbjerg kom rigtig godt fra start, og scorede første mål efter kun 58 sekunder. Efter en første halvleg i den grad i EfB's favør, kunne vestjyderne gå til pause med 4-1 stående på måltavlen.

I anden halvleg fik OB sat endnu et mål ind, men kom ikke i nærheden af at tage point i den målrige kamp.

Med aftenens sejr kan EfB sætte tre tiltrængte point ind på kontoen, og har nu ni point. Dermed overlader de sidstepladsen i Superligaen til Hobro. OB har ti point, og ligger på ottendepladsen i tabellen.