Se Padborg Park fra en Porsche

Der blev i dag givet prøvekørsler i sportsvogne på Padborg Park. Turene med de hurtige biler skal samle penge ind til Julemærkehjemmet i Kollund.

Over 3,5 millioner kroner håber Sportscar Event at have samlet ind efter dagens arrangement på Padborg Park. 27 sportsvogne har brændt gummi af i en god sags tjeneste, mens gæsterne sad på passagersædet mod donationer på alt mellem 400 og 1600 kroner.

Lars Rolner fra Sportscar Event fortæller om Porschens særlige specifikationer. Foto: Thomas Larsen-Bjerre, TV SYD. 

- Projektet handler i dag om at hjælpe Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund, som gør et kæmpe arbejde for mange unge mennesker. Og de seneste tre år har vi haft et event, hvor vi har haft de unge mennesker herude og køre og få en oplevelse. Og udover det så handler det selvfølgelig om at samle penge ind, siger Lars Rolner fra Sportscar Event til TV SYD. 

Padborg Park er den sidste racerbane, Sportscar Event besøger i deres indsamling i år. Indtil videre har de hentet 3,3 millioner kroner ved tidligere events, som deles mellem Børnecancerfonden, Trygfondens familiehus ved Skejby Sygehus og børne- og ungehospicet Lukashuset.  

Lars Rolner fra Sportscar Event håber på, at de får hentet endnu flere donationer hjem i Padborg til julemærkehjemmet i Kollund og dermed slår rekorden for de tidligere års indsamlinger.

- Vi har sat os et mål på en halv million kroner i dag, siger han til TV SYD.

Og hvis ikke Sportscar Event når beløbet med gæsternes donationer, sørger de selv for at komme i mål.

- Vi har så besluttet fra vores familie, at vi tropper op, så vi når den halve million kroner lige gyldigt hvad, siger Lars Rolner til TV SYD.