Se seernes egne billeder: Sådan fejrede vi julen 2014

Hele dagen har TV SYDs seere spredt julestemning på Facebook. Se her hvordan julen 2014 er blevet fejret i Syd- og Sønderjylland.

Klik på billedet eller galleri-ikonet ovenfor for at åbne galleriet og se alle billederne i fuld størrelse.

Flere steder har julemanden været på besøg, og julemanden havde endda midt i juletravlheden haft overskud til selv at skrive på TV SYDs Facebookside:

- Hej tv syd. Jeg har lige været på julemand tur. Jeg skulle overbringe gaver til en dreng på 3 år. Tog min juledragt på og satte mig i bilen. Jeg har aldrig haft så mange venner i sønderborg by, hvor der blev vinket og dyttet fra dem som jeg mødte på min vej. Glædelig jul fra julemanden i den lille sorte bil ho ho ho. Sådan skrev altså julemanden alias Thomas M. Zeissler.

Tak for de mange dejlige julehilsner. Vi vil gerne se endnu flere billeder af julen 2014 - enten på vores Facebook eller på #tvsyd. Fredag trækker vi lod om 3 stk. af vores 64GB usb-stick blandt seernes julehilsner. Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på siden.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.