Se video: Indsatsleder: Heldigt de overlevede

Tre personer nåede i sidste øjeblik at komme ud, inden en slæbebåd mandag aften blev trukket ned af et af verdens største sejlskibe i Esbjerg Havn. Indsatslederen er lettet over at de overlevede.

Slæbebåden blev mandag kl. 17.40 af uforklarlige årsager trukket ned af det russiske sejlskib Kruzenshtern, da det store sejlskib skulle hjælpes ud af havnen efter deltagelse i weekendens Tall Ships Race.

De tre personer om bord på slæbebåden når kun lige at slippe ud, inden det er for sent. Det skyldes ifølge indsatsleder Michael Frederiksen fra Syd- og Sønderjyllands Politi dels, at døren i styrhuset vender den rigtige vej og godt arbejde fra de redningsfolk, der deltog i redningsaktionen.

Syd- og Sønderjyllands Politi er nu ved at afklare årsagen til ulykken, men russerne har besværliggjort opklaringsarbejdet, da de blot sejlede videre uden hensyn til episoden.

Se indsatsleder Michael Frederiksen fra Syd- og Sønderjyllands Politi beskrive situationen. (Varighed: 1:31 min.)

Fra Twitter:

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.