TV der bevæger dig

Se video: Region Syddanmark investerer i bedre psykiatri

02:50

Det nye psykiatriske sygehus i Vejle. Foto: Arkitema Foto: gif1bu

1 af 2

En renovering til 252 millioner kroner blev indviet i Esbjerg i dag. I morgen tages første spadestil til et psykiatrisk hospital i Vejle, som kommer til at koste 430 millioner. I alt næsten 700 millioner bliver skudt i psykiatrien i vores region.

I januar 2017 forventes den helt nye Psykiatrisk Afdeling Vejle at stå færdig. Det er et byggeri, der kommer til at rende op i 430 millioner kroner, når alt er betalt. Byggeriet er et såkaldt OPP-projekt. Det vil sige, at det er et samarbejde mellem det offentlige og det private, et Offentlige Privat Partnerskab, der deler udgifterne ud mellem det offentlige og flere private investorer.

I dag klippede Regionsrådsformand i Syddanmark, Carl Holst (V), snoren til en stor tilbygning til den psykiatriske afdeling i Esbjerg, Spangsbjerg. Dette byggeri har regionen selv betalt, og der er prisen 252 millioner kroner.

00:41 Luk video

Se hvad Regionsrådsformand Carl Holst (V) lægger til grund for den store investering i psykiatrien i Region Syddanmark klippet her (varighed 52 sekunder)

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden