TV der bevæger dig

Se videoen: Sådan ser Legos nye hovedkvarter ud

02:16

Se i animationsvideoen her, hvordan det nye hovedkvarter kommer til at se ud.

Onsdag morgen løftede Lego-koncernen sløret for, hvordan det nye hovedkvarter i Billund kommer til at se ud.

52.000 kvadratmeter. Så stort bliver det nye Lego bygningskompleks, som bliver et samlingspunkt i hovedkvarteret i Billund. I dag har de løftet sløret for, hvordan kontorbygningen og de omkringliggende arealer kommer til at se ud.

-Vi er simpelthen vokset ud af vores rammer i Billund. Nu har vi brug for at skabe nye, bedre og mere fremtidssikrede lokaler for vores dygtige kollegaer i Billund, siger Claus Flyger Pejstrup, Senior Vice President i Lego koncernen og chef for Lego hovedkvarteret i Danmark, til TV SYD.

Udover kontorbygninger vil der også blive etableret en offentlig park i det omkringliggende areal. Byggeriet, der er tegnet af C.F. Møller, skal ligge mellem Aastvej og Højmarksvej i Billund og kan ses i animationsvideoen ovenfor.

Hør Claus Flyger Pejstrup fortælle om bygningen her:

00:16 Luk video

 

Lego beskæftiger 4000 medarbejdere i Danmark, og i løbet af de seneste år er antallet af medarbejdere i Billund steget markant. Alene i 2015 kom der 250 nye medarbejdere til. Derfor er det ifølge koncernen naturligt at udvide i Billund.

-I de seneste år har vi nået ud til stadigt flere børn i hele verden med Lego leg. Det er vores klare ambition at nå endnu flere børn i de kommende år. Derfor er det både naturligt og vigtigt, at vi også udvider her i Billund, som jo er og vil blive ved med at være det dynamiske hovedkvarter for Lego koncernen, siger administrerende direktør for Lego-koncernen Jørgen Vig Knudstorp i en pressemeddelelse.

 

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden