TV der bevæger dig

Seer-succes for tv-samarbejde under landsstævnet

Glade idrætsfolk klar til Landsstævne 2017 i Aalborg - og det er tv-stationerne sikkert også på baggrund af stor seerrinteresse for stævnet i Esbjerg.

Landsstævnet i Esbjerg har haft stor interesse hos tv-seerne. Landsstævne-dækningen er også blevet et gennembrud for TV 2-regionernes 24-timers kanaler, hvoraf især TV SYD har oplevet daglige seertal på mellem 25.000 og 35.000 seere på samme tid til dækningen af idrætsfesten i Esbjerg.

DR tiltrak 1.381.000 seere til deres fem udsendelser fra torsdag til søndag. De seks TV 2-regioner, der valgte at dække stævnet har til sammen haft over en million seere i deres 19,30-udsendelser med reportage fra Landsstævnet.

Tv-dækningen i Esbjerg var et resultat af et tæt samarbejde mellem DGI, DR og seks TV 2-regioner.

Det var DR, der efter aftale med DGI stod for OB-produktionen fra Blue Water Arena. Signalet blev stillet rådighed for TV 2-regionerne, der så selv producerede egen studiedel med indslag og gæster.

Det var således et fælles grundprodukt, som var til rådighed for både DR og TV 2-regionerne, hvoraf de sidste sendte rub og stub.

TV SYD nød med Esbjerg som værtsby på hjemmebane naturligt nok i særlig grad seernes bevågenhed på 24-timers kanalen. Imidlertid havde alle seks regioner, der var med til samarbejdet om landsstævnedækningen markant højere seertal end normalt.

Ud over dækningen på 24-timers kanalerne lavede de seks regionale Tv2-stationer også en omfattende dækning med reportager i deres normale nyhedsudsendelser

Hul igennem til seerne

.- Landsstævnet har været en kæmpe triumf for vores 24-timers kanal, der fire dage i træk har slået det hul til seerne, vi har drømt om siden januar 2012. Vi har lørdag aften to hele timer i træk med en share på over 10 og seertal, der peaker på 33.000 ca. ti minutter i træk, siger Claus Christensen, nyhedschef på TV SYD.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden