Seerne får egne nyheder i tv

TV SYD går skridtet videre med de sociale medier, når der fredag er premiere på et nyt indslag, der bringer seernes egne nyheder fra Facebook ind i nyhedsfladen.

Hver uge vil TV SYD vise seernes egne nyheder fra især Facebook direkte i stationens nyhedsudsendelse kl. 19.30.

- Seerne deler mange nyheder med os på vores Facebookside, og erfaringen viser, at de utrolig gerne vil være med, når bare vi giver dem plads. Vi håber, at det bliver endnu sjovere, når man nu kan få vist sin egen nyhed i tv direkte fra seer til seer, siger redaktør for sociale medier på TV SYD, Bjørn Olsen.

I det nye ugentlige indslag vil en journalist præsentere en seernyhed, vise uddrag af en aktuel debat og præsentere et aktuelt seerfoto.

Bjørn Olsen håber, at det nye koncept vil få en flere til at dele deres nyheder med TV SYD.

- Der vil komme historier, TV SYD ellers ikke ville beskæftige sig med, enten på grund af manglende ressourcer eller fordi seerne har en anden indgang til deres egen nyhed. Så jeg tror på, at det nye koncept vil styrke vores nyhedsdækning og blive et frisk pust i vores udsendelser, siger Bjørn Olsen.

TV SYD har siden lanceringen af stationens Facebookside i februar 2010 brugt de sociale medier aktivt til at inddrage seerne i stationens programvirksomhed. TV SYD er også på Twitter og Pinterest.

Hvad synes du om det nye tiltag?

Deltag i debatten på TV SYDs Facebookside.