Sejr og nederlag til lokale håndboldhold

Mens Sønderjyske tabte en tæt kamp i Aalborg, så storsejrede KIF Kolding København i Skive.

Der var stor forskel på, hvordan de lokale herrehåndboldhold onsdag aften klarede sig i Boxer Herreligaen. Og der var også forskel på holdene, de lokale håndboldhelte mødte.

Sønderjyskes håndboldherrer var på en svær udgave i Aalborg mod ligaens foreløbige førsteplads. Sønderjyske var godt med hele vejen, men de måtte til sidst se sig slået. Det blev til et knebent nederlag på 23-21.

Helt anderledes forløb KIF Kolding Københavns onsdag aften. De var i Skive for at spille imod ligaens suveræne bundprop, som ikke fik en chance. Via en pauseføring på 7-16 kørte KIF Kolding København Skive helt over i anden halvleg, så kampen sluttede 16-31.

Med sejren er KIF Kolding København på en foreløbig andenplads i ligaen, mens Sønderjyske indtager niendepladsen. Det kan dog nå at ændre sig, når de andre hold skal i kamp hen over ugen.