Sejr til Horsens

AC Horsens vandt 4-1 hjemme over AB i 1. division. Angriberen Jude Nworuh scorede to gange i første halvleg.

De to nedrykkere fra Superligaen har allerede vist, at de vil kæmpe med om en hurtig oprykning i denne sæson.

Tidligere søndag vandt Silkeborg 4-1 hjemme over Brønshøj og strøg til tops i 1. division. Og lidt senere søndag vandt AC Horsens med de samme cifre på hjemmebane over AB.

Både Silkeborg og AC Horsens rykkede ud af Superligaen i sidste sæson. Derfor var det også ventet, at begge hold ville klare sig godt fra begyndelsen af den nye sæson.

Den tidligere FC Midtjylland-angriber Jude Nworuh blev dobbelt målscorer for Horsens allerede i midten af første halvleg.

Andreas Baes Jensen fik reduceret til 1-2 for AB efter 42 minutter, men tættere på færten af point kom akademikerne ikke. Kort før pausen gjorde kantspilleren Lasse Kryger det til 3-1 for Horsens.

Horsens fortsatte uden at imponere med at dominere kampen i anden halvleg, hvor det dog ikke blev til så mange scoringer.

Midtbanespilleren Troels Kløve cementerede sejren 10 minutter før tid, da han udnyttede et fint oplæg fra Janus Drachmann.