Sejr til Sønderjyske

Sønderjyske vandt søndag 2-1 hjemme over OB og øgede på den måde afstanden til nedrykningsstregen til seks point.

Søndag var Sønderjyske bedst i en livlig kamp, som OB'erne også havde stor ære af, men ikke kunne dæmme op for hjemmeholdets træfsikkerhed på dødbolde. Bjørn Paulsen og Marvin Pourié scorede således hver et mål på dødbold efter hjørnespark.

Kampen var livlig med masser af hårde tacklinger og småskænderier mellem de to holds spillere. Det var tydeligt, at begge holds spillere godt vidste, at kampen var en såkaldt seks-points-kamp mellem de to mandskaber. OB'erne formåede ikke at sætte et ordentligt pres i anden halvleg.

De blåklædte Sønderjyske-spillere var ofte farlige på kontraangreb, og dem kom der flere og flere af, efterhånden som OB pressede på.

Med nederlaget missede OB at indhente Sønderjyske i tabellen, hvor fynboerne er under nedrykningsstregen. Sønderjyske rykker op ved siden af mesterholdet AaB i midten af superligatabellen med 18 point.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.