Sejr til Sønderjyske

Bechmanns perler sender Sønderjyske op på andenpladsen i Superligaen i hælene på FCM - og lukker munden på kritikere

Sønderjyske vandt 3-0 på hjemmebane over Hobro og avancerer til en andenplads i Superligaen.

Forud for hver sæson stilles der spørgsmål ved, om Sønderjyske rykker ud af Superligaen.

Sådan har det også været før denne sæson, men mandag rykkede Sønderjyske med en 3-0-sejr hjemme over Hobro overraskende op på andenpladsen efter fem spillerunder.

Sønderjyske har kun tabt til FC Midtjylland og FC København - sidste sæsons nummer et og to - men vundet over FC Nordsjælland, Esbjerg og Hobro.

Med mandagens sejr overhaler Sønderjyske både AaB, OB, Randers, AGF samt FCK og kiler sig med ni point efter fem kampe ind bag FCM, som fører ligaen med 13 point.

Der rykker kun et hold ud af Superligaen på grund af en ny ligastruktur i næste sæson, så det ser lovende ud for de sprudlende sønderjyder.

Tommy Bechmann bragte efter 37 minutter Sønderjyske foran 1-0 på et drøn af et langskud, der uden tvivl vil blive kandidat til et af sæsonens bedste mål.

Troels Kløve fordoblede føringen lige inden pausen, efter at Hobros Morten Beck Andersen ikke fik sparket bolden væk.

I starten af anden halvleg øgede 33-årige Bechmann til 3-0 på et hovedstød, og så var kampen reelt afgjort.

Sønderjyske var generelt det bedste hold på banen, og især Bechmann, Kløve og Johan Absalonsen skabte hele tiden uro i Hobros forsvar.

Sønderjyske møder i næste runde Brøndby på udebane.

Hør hvad Tommy Bechmann siger: (Var.: 0.15 min.)

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.