Sejrsrus afløst af økonomiske tømmermænd

Midt i glæden over at Smidstrup-Skærups håndboldhold klarer sig godt, så har klubben fået et problem med en dyr turneringsafgift.

Det går rigtigt godt for Smidstrup-Skærup Idrætsforenings elleve håndboldhold og senest er håndboldherrene rykket op i Jyllandsserien.  

Håndbold er med til at holde gang i foreningen, men ifølge klubben så er det, som de selv kalder for høje turneringsafgifter, med til at give et økonomisk underskud i klubben.

quote

Vi betaler tre gange så meget i håndbold som i fodbold og jeg forstår ikke ast der skal være så stor forskel

Jørgen Jørgensen, Formand Smidstrup-Skærup Idrætsforening

Ifølge formand Jørgen Jørgensen så koster det i gennemsnit knap 8200 kroner at have et håndboldhold tilmeldt i turneringen, mens det til sammenligning, kun koster 2500 kroner at have et fodboldhold tilmeldt.

- Vi betaler tre gange så meget i håndbold som i fodbold og jeg forstår ikke ast der skal være så stor forskel, siger Jørgen Jørgensen til TV SYD.

I Smidstrup-Skærup Idrætsforening forsøger de, at holde prisen for at spille håndbold nede ved, at de øvrige idrætsgrene er med til at betale for håndbolden, men det er en løsning, som de ikke mener er rimelig.

Klubben frygter, at de på sigt bliver nødt til at hæve kontingentet for at spille håndbold, og det kan betyde færre medlemmer til klubben, fortæller Jørgen Jørgensen til TV SYD.

Klubben har forsøgt at få en forklaring for den høje turneringsafgift hos Jysk Håndboldforbund, men indtil videre har det været forgæves.

Se her et interview med formanden for kreds 8 i Jysk Håndboldforbund.

Dorthe Jonasson, Formand, Jysk Håndboldforbund kreds 8