TV der bevæger dig

Seks millioner til gode ideer i Tønder

Seks millioner kroner er på vej til gode ideer, som kan skabe bedre levevilkår og nye arbejdspladser i Tønder Kommune. 

- Så alle, der har en god idé til et spændende udviklingsprojekt, er meget velkomne til at sende os en ansøgning, lyder opfordringen fra LAG-Tønders formand, Ib Hansen.
 
Af de i alt 5,7 millioner kroner, som LAG-Tønder har til fordeling i 2011, skal de 2,9 millioner kroner anvendes generelt i kommunen. 2,3 millioner kroner skal specifikt bruges til projekter, som på en eller anden måde knytter sig til Rømø Havn eller Højer Havn.
 
De resterende 500.000 kroner er på forhånd reserveret unge-projektet Teen Town, der skal motivere unge til at udvikle lokalområdet, så de ønsker at blive boende eller gerne vil vende hjem efter afsluttet uddannelse. Projektet, der skal gennemføres i samarbejde med Tønder Gymnasium og Tønder Musikskole, skydes i gang med og af de unge.
 
IB Hansen er overbevist om, at støttemidlerne nok skal blive brugt på en god og hensigtsmæssig måde.
 
- Vi har pt. kendskab til omkring 20 projekter, der er på tegnebrættet, så de vil kunne behandles i løbet af året. Hertil kommer sandsynligvis flere gode og spændende projekter, der har mulighed for støtte fra LAG-Tønder, siger LAG-formanden.
 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden