Selfie-kampagne skal sælge Vejen

Vejen Kommune opfordrer kommunens indbyggere til at tage et billede af sig selv og skrive, hvad der er godt ved at bo i Vejen. Kampagnen skal få flere til at flytte til kommunen.

De unge gør det, statsministeren og selv USA's præsident gør det. Tager billeder af sig selv, helst på en smartphone. Nu skal borgerne i Vejen gribe til smartphonen og i gang med at tage selfies af sig selv.

Selvportrætterne af kommunens borger skal ledsages med en tekst, der fortæller, hvorfor Vejen er en god kommune at bo i. Kommunen kalder det selv for en bosætningskampagne. Formålet er nemlig at få flere til at flytte til Vejen.

- I stedet for, at det er kommunen alene der fortæller om vores område, har vi denne gang valgt at give ordet til borgerne. Jeg håber, at rigtig mange er friske på at gribe en smartphone og dele hvorfor de synes det er dejligt at bo i Vejen Kommune med os, siger borgmester i Vejen Kommune, Egon Fræhr, i en pressemeddelelse.

Kommunen håber på rigtig mange selfies, som skal offentliggøres i avisannoncer, på Facebook og på plakater. Desuden vil kommunen gå på gaden med en mobil selfie-boks, hvor forbipasserende vil blive opfordret til at forevige sig selv.

 

Sådan deltager du i konkurrencen

Tag et selfie-foto med din smartphone. Skriv i én sætning hvad der er godt ved at bo i Vejen Kommune. Læg foto og tekst ind på Facebook - Vi valgte Vejen.