Seneste storm-status fra politiet

Sydøstjyllands Politi har haft en rimelig stille nat trods stormen. Værre er det gået ud over Syd- og Sønderjyllands Politi, som flere gange måtte sende beredskabet afsted.

Hele 62 gange måtte Syd- og Sønderjyllands Politi afsted til hændelser, som stormen Egon var skyld i.

Mange væltede træer, dinglende lyskurve og nedfaldne tagdele var skyld i flere spærrede veje i løbet af lørdag dag, aften og nat. Også flere færgeafgange var ramt, og måtte derfor indstille sejladsen.

Med stormen er der i nat og her til morgen også kommet torden, regn, hagl og slud, hvilket har givet ekstremt glatte veje.

- Í løbet af natten og søndag morgen har der været flere uheld både på den Sønderjyske motorvej og på Esbjergmotorvejen, siger vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands Politi, som opfordrer alle bilister til at køre forsigtigt og sætte farten ned, selvom der saltes på de store veje.

Stormen har i særdeleshed ramt Vestkysten, som lige nu både må lukke Vestkystvejen mellem Esbjerg og Billum på grund af store mængder vand, som er løbet ind i Ho bugt, og som giver vandstigninger ved Tarphagebroen.

- Vi kan ikke sige noget om, hvornår Vestkystvejen vil blive åbnet igen. Den alternative rute til Blåvand vil være igennem Varde, siger vagtchefen, der også kan oplyse, at flere sommerhuse langs stranden kan have taget skade.