Sengefirma i Horsens brænder

Scandi Sleep på Marsallé i det sydlige Horsens er brudt i brand. Det skete ved 10-tiden onsdag formiddag. Branden opstod i en container.

Pas på røgen

Der er en voldsom røgudvikling og Sydøstjylands Politi opfodrer alle til at holde sig indendøre og væk fra den skadelige røg. Det betyder, at det er en god idé at lukke alle vinduer og slukke for ventilationsanlægget.

Sirenen hyler

Politiet har sendt en højttalervogn rundt i industrikvarteret for at informere om dette. Politiet har desuden ladet den nærmeste sirene hyle for at advare folk i området.

Mure vælter

Flere mure - både ind til produktionen og til lageret - er væltet som følge af branden. Der er ikke oplysninger om, at nogen skulle være kommet til skade ved branden.

Vandproblemer

Brandvæsenet har efter TV SYDs kilder fået problemer med vandtilførslen, fordi brandhanerne er frosset til. Derfor er brandberedskaberne i Vejle og Brædstrup blev bedt om at stille med ekstra tankvogne.    

Evakuering

Politiet har iværksat en evakuering af nabovirksomhederne for at sikre ansatte og andre mod den skadelige røg, der breder sig på grund af den kraftige blæst i syd-sydøstlig retning.