TV der bevæger dig

Intet spor af serie-blotter på spil i park i Esbjerg

Syd- og Sønderjyllands Politi har fået flere anmeldelser om en blotter i området ved Vognsbølparken i Esbjerg i løbet af foråret og sommeren.

Blotter blottede sig for to kvinder i Vognsbølparken i Esbjerg. Foto: Google Maps

1 af 2

En blotter antastede mandag eftermiddag to unge piger i Vognsbølparken i Esbjerg. Tirsdag morgen er politiet ikke kommet nærmere en opklaring.

- Vi hører meget gerne fra folk, der har set noget i Vognsbølparken i Esbjerg mandag eftermiddag, siger vagtchef Søren Strægaard, Syd- og Sønderjyllands Politi TV SYD tirsdag morgen.

To 14-årige piger fik sig noget af et chok, da de hyggede sig i Vognsbølparken i går eftermiddag. En kondiløber stoppede op foran de to, trak bukserne ned og blottede sine kønsdele. Blotteren løb hurtigt videre igen, og de to piger ringede straks til den enes mor, som kontaktede politiet.

 Syd- og Sønderjyllands Politi har dette signalement afblotteren: Gerningsmanden er af mellemøstlig udseende, 20-25 år og har kort mørkt hår. Da han blottede sig for de to piger, var han iført blå shorts og havde bar overkrop, og så medbragte han et hvidt håndklæde.

Syd- og Sønderjyllands Politi har fået flere anmeldelser om en blotter i det område i Esbjerg i løbet af foråret og sommeren. Og det får politiet til at tro, at der er tale om den selvsamme gerningsmand.

Læs også Politiet efterlyser blotter

 

- De andre gange har beskrivelsen af gerningsmanden været den samme som ved episoden i dag. Så vi har en stærk formodning om, at der er tale om den samme gerningsmand. Nu håber vi, at vi får nogle henvendelser fra borgerne, så vi kan få fundet ham, sagde vagtchef Erik Lindholdt, Syd- og Sønderjyllands Politi mandag aften til TV SYD.

Ring til Syd- og Sønderjyllands Politi på 114, hvis du har oplysninger i sagen.

 

 

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden