TV der bevæger dig

Sex-dømt fik nedsat straf

Retten i Sønderborg: Vestre Landsret nedsatte idag dom over sex-forbryder. Men sagen griber om sig.

En 24-årig mand fra Haderslev har ved Vestre Landsret fået nedsat sin dom for sexovergreb, bl.a. mod mindreårige. Men siden byrettens dom er der rejst 11 nye sigtelser mod ham.

Vestre Landsret har kun taget stilling til den dom, som den 24-årige fik i februar. Her blev han idømt to et halvt års fængsel for bl.a. at have haft sex med en 17-årig ved at true med at offentligøre nøgenbilleder af hende på internettet. Det forhold blev han frifundet for i landsretten, som nedsatte fængselsstraffen til et år og ni måneders fængsel.

11 nye sigtelser

Men siden dommen i februar er sagen ekskaleret. Den 24-årige blev løsladt efter dommen - og han sigtes for mindst 11 nye overgreb, som er sket siden februar og til han blev varetægtsfængslet igen i august.

Kontakt via internet

Den 24-årige mand kontaktede piger via profiler på internettet.  Han er dømt for bl.a. at have sex med en 14-årig pige ved at love hende 500 kr. Han er også dømt for at have truet en blot 13-årige pige til at sende nøgenbilleder af sig selv.

Nægter sig skyldig

Blandt andet er den 24-årige mand nu sigtet for i 2009 (altså før dommen i februar) at have haft samleje med en 13-årig pige ad to omgange. I 2011 er han sigtet for blufærdighedskrænkelse af en 12-årig pige, besiddelse af børneporno, samleje med en 13-årig pige, flere tilfælde af sex under tvang med en 14-årig pige, at have truet en 13-årig pige til samleje samt voldtægt af en 15-årig pige.

Den 24-årige nægter sig skyldig i samtlige forhold.

TV SYD bringer et længere indslag om sagen på søndag.

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu