TV der bevæger dig

Sex-undervisning i matematik-timen

Sct. Knuds skole i Sjællandsgade i Fredericia. (Google Maps)

10-11-årige elever modtog seksualundervisning i matematiktimerne. Beskyldningen kommer frem i forbindelse med en kommende retssag mod en omstridt katolsk privatskole i Fredericia.

Sct. Knuds Skole er blevet stævnet af moderen til den 18-årige Nanna Riis Hansen, der i dag lever som førtidspensionist som følge af skolegangen på skolen, skriver BT.

Klitoris

Flere tidligere elever og forældre har bl.a. berettet om en anderledes undervisning i matematiktimer, som en mandlig lærer stod for:

- Det begyndte i 5. klasse, og det var ham (læreren, red.), der lærte mig, hvad en klitoris er. Han fortalte os, hvad han skulle gøre for at få sin kone til at stønne, og hvordan han skulle "trykke på hendes knap". Og han viste os også, hvor på nettet vi kunne finde sider med blowjob, husker Mette Kallmeyer, der i dag er 18 år.

Meldt ud

Den dengang 10-årige Mette Kallmeyer gik hjem og fortalte sin mor om de nyfundne sider på internettet.

- Jeg fik et chok. Det lød bare så urealistisk, at jeg næsten ikke kunne tro det. Min mand sagde bare med det samme: "Er det nu, vi tager Mette ud af skolen?" Da havde vi simpelthen fået nok, siger Pia Kallmeyer til BT.

Kort efter blev datteren meldt ud af Sct. Knuds Skole.

Henlagt af politiet

Episoden blev meldt til lokalpolitiet i Fredericia. Men sagen blev henlagt, fordi den 11-årige pige ikke præcist kunne gengive, hvilken internetside læreren havde vist børnene.

Tabt erhvervsevne

18-årige Nanna Riis Hansen lever som førtidspensionist med posttraumatik stresssyndrom. En speciallæge i psykiatri har konstateret, at hendes skolegang på den katolske privatskole har været stærkt medvirkende til sygdommen, skriver BT.

Nu trækker den 18-årige piges mor, Gihta Riis Hansen, Sct. Knuds Skole i retten, da hun mener, at hendes datter har tabt arbejdsevne på grund af svigt fra skole og kommune.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden