SF's Karina Lorentzen Dehnhardt overrumplet

SF's tidligere retsordfører gør status dagen efter valget. Trods en flittig og arbejdsom valgkamp kommer Karin Lorentzen Dehnhardt ikke i Folketinget - SF har mistet sine to mandater i Sydjyllands Storkreds.

Karina Lorentzen Dehnhardt siger dagen der på til TV SYD, at hun ikke havde set det komme, at SF slet ikke ville få mandater fra Syddanmark i Folketinget.

Hun havde regnet med de ville beholde det ene af to mandater fra sidste valg, og troede det ville blive hende, men erkender også, at SF har i løbet af de sidste par år har mistet vælgernes tillid.

Karina Lorentzen Dehnhardt blev valgt ind i Folketinget i 2007, hvor Villy Søvndal og SF oplevede en massiv fremgang, og der kom tre SF'ere fra Sydjyllands Valgkreds i Folketinget.

Efter 8 år i Folketinget er det slut for denne gang for folkeskolelærer Karina Lorentzen Dehnhardt.

Selvom der ærgrer den tidligere folkeskolelærer ikke længere at være med i dansk politik, så siger hun til TV SYD:

-"der intet er så skidt at det ikke er godt for noget, så frem for en 80 timers arbejdsuge, bliver der nu mere plads til familien".

Hør Karina Lorentzen Dehnhardt efter slaget er tabt. (Varighed 1'11)

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.