Sidste frist for nye brevkasser

Om en måned træder en ændring af postloven i kraft, og så skal postbudet have mulighed for at lægge breve i kassen ude ved vejen. En mand i Vejle er klar til at ordne dén sag for husejerne.

Post Danmark har en internetside, hvor man kan se, hvordan det skal gøres. Men det kan være en uoverkommelig opgave for mange, og derfor har Morten Dahl Vestergaard i Vejle etableret et firma, hvor han klarer ærterne mod betaling.

Sælger ellers motorcykler

Morten Dahl Vestergaard er fra Løsning, hvor han handler med motorcykler. Det er der ikke så meget gang i for tiden, men han siger, det kommer igen, når solen skinner til foråret. Til den tid er der ikke ret mange brevkasser at flytte rundt på, så på den måde passer tingene sammen.

Postloven blev ændret den 10. december i fjor, så der har været tid til at placere brevkassen i henhold til lov nr. 1536, paragraf 8 - 13. Den skal stå i skellet for nu at sige det kort. Loven kan give dispensation til borgere, som ikke er i stand til at bevæge sig ud til skellet, men det skal der søges om.