TV der bevæger dig

Signalfejl generer togtrafikken

Mandag morgen er der trængsel ved informationstavlerne på Esbjerg Banegård, da de gennemgående tog til Odense og København er aflyst. Foto: Vibeke Illum Marcussen, TV SYD

De gennemgående tog fra og til Esbjerg er aflyst, så turen til København begynder med lokaltog og togskift i Kolding. Foto: Vibeke Illum Marcussen, TV SYD

1 af 2

Rejsende mellem Esbjerg og stationer længere væk end Kolding mærker mandag morgen følgerne af signalfejl på strækningen mellem Esbjerg og Kolding. De gennemgående tog er aflyst, så turen til København begynder med lokaltog og togskift i Kolding.

Læs også Kold morgen med glatte veje og døde batterier

Det skyldes en signalfejl mellem Vejen og Holsted, som Banedanmark arbejder på at rette. Fejlen har drillet togdriften siden søndag eftermiddag.

Mandag betyder det, at Intercitytog kun kører mellem Kolding og København (Østerport). Mellem Kolding og Esbjerg skal de rejsende bruge regionaltog. Det oplyser DSB.

Banedanmark arbejder på at reparere fejlen, så togene igen kan køre til tiden. DSB forventer først at kunne køre alle tog til og fra Esbjerg efter kl. 14.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden