TV der bevæger dig

Sigtes for drab på landsmand med mange knivstik

Blomster ved opgangen.

Politi i området.

Foto fra drabsstedet på Hybenvej i Horsens.

Den knivdræbte 22-årig, Ahmad Fouad Karimi.

1 af 4

To mænd med afghansk afstamning fremstilles kl. 13 i grundlovsforhør. De sigtes for at have dræbt den 22-årig Ahmad Fouad Karimi med mange knivstik.

To mænd er tirsdag aften blevet anholdt og sigtet for knivdrabet på en 22-årig mand i Horsens i marts. Anholdelsen skete uden dramatik.

Den ene er 24 år og bor i Aarhus, mens den anden er en 29-årig mand med bopæl i Horsens. De to mænd blev anholdt henholdsvis klokken 20.30 og 21.20 i Aarhus.

- Anholdelsen af de to mænd skete individuelt. Det foregik uden dramatik, fortæller vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi Carsten Thostrup til TV SYD.

Den 22-årige afghanske statsborger Ahmad Fouad Karimi blev fundet død i sin lejlighed på Hybenvej i Horsens 18. marts. Han var blevet stukket med kniv rigtig mange gange.

- Så der ligger noget bag, siger Carsten Thostrup.

Politiet ønsker dog ikke at komme ind på, hvad motivet til forbrydelsen er, og hvad der førte til anholdelsen af de to mænd.

- Det var væsentlige elementer i efterforskningen og ting fra de tekniske undersøgelser, der ledte os frem til de to mænd, siger Carsten Thostrup til Horsens Folkeblad.

De to mænd bliver onsdag fremstillet i grundlovsforhør, hvor dørene vil blive begæret lukket af hensyn til den videre efterforskning.

Undervejs i efterforskningen af drabet har politiet blandt andet bedt offentligheden om hjælp via både Twitter og Facebook.

"Ahmad blev stukket med kniv - set / fundet den i kvarteret Hybenvej, Sundvej eller tøj/ handsker måske med blod? Ring 114", skrev politiet således på Twitter i slutningen af marts.

I et forbindelse med efterforskningen har politiet også gennemgået fem ton affald fra containere, skraldespande og andre steder, blandt andet i et forsøg på at finde den kniv, der blev brugt ved drabet.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden