TV der bevæger dig

Sigtes for drabsforsøg efter knivstikkeri

Nørremarkens Fritidscenter i Vejle. (Google Streetview) Foto: Google Streetview

29-årig skizofren mand er fængslet i fire uger. Han sigtes for drabsforsøg efter at have stukket en 22-årig mand flere gange med kniv ved Nørremarkens Fritidscenter i Vejle. Den 29-årige har tidligere fået en behandlingsdom for voldelige overfald.

- Ofret er ikke i livsfare, men dommeren har skønnet, at sagen er alvorlig nok til at varetægtsfængsle den 29-årige i fire uger, siger vagtchef Svend Pedersen, Sydøstjyllands Politi.

Knivstikkeriet skete torsdag aften ved 21.30-tiden ud for fritidscentret. Begge mænd havde været gæster i en ungdomscafe. De var kommet uoverens om et eller andet. Politiet ved endnu ikke, hvad der udløste overfaldet.

Den 29-årig trak en steak-kniv og stak den anden seks-syv gange.

Knivstikkeriet foregik på ungdomscafeens terrasse, hvor de to mænd talte sammen, ifølge vidner foregik det stille og roligt, og der er ikke normalt uro i klubben, skriver vafo.dk. Den 29-årige stak af, mens offeret gik tilbage til ungdomscafeen.

Her troede de andre gæster ikke rigtig på hans forklaring, men blev overbevist, da de så, at han blødte kraftigt.

I Retten i Horsens, hvor den 29-årig blev fremstillet i grundlovsforhør, kom det frem, at han tidligere er idømt en behandlingsdom for voldelig overfald. Han har diagnostiseret skizofren.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden