TV der bevæger dig

Sigtes for drabsforsøg efter knivstikkeri

Nørremarkens Fritidscenter i Vejle. (Google Streetview) Foto: Google Streetview

29-årig skizofren mand er fængslet i fire uger. Han sigtes for drabsforsøg efter at have stukket en 22-årig mand flere gange med kniv ved Nørremarkens Fritidscenter i Vejle. Den 29-årige har tidligere fået en behandlingsdom for voldelige overfald.

- Ofret er ikke i livsfare, men dommeren har skønnet, at sagen er alvorlig nok til at varetægtsfængsle den 29-årige i fire uger, siger vagtchef Svend Pedersen, Sydøstjyllands Politi.

Knivstikkeriet skete torsdag aften ved 21.30-tiden ud for fritidscentret. Begge mænd havde været gæster i en ungdomscafe. De var kommet uoverens om et eller andet. Politiet ved endnu ikke, hvad der udløste overfaldet.

Den 29-årig trak en steak-kniv og stak den anden seks-syv gange.

Knivstikkeriet foregik på ungdomscafeens terrasse, hvor de to mænd talte sammen, ifølge vidner foregik det stille og roligt, og der er ikke normalt uro i klubben, skriver vafo.dk. Den 29-årige stak af, mens offeret gik tilbage til ungdomscafeen.

Her troede de andre gæster ikke rigtig på hans forklaring, men blev overbevist, da de så, at han blødte kraftigt.

I Retten i Horsens, hvor den 29-årig blev fremstillet i grundlovsforhør, kom det frem, at han tidligere er idømt en behandlingsdom for voldelig overfald. Han har diagnostiseret skizofren.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden