Sigtes for uro under tv-valgmøde

Tre unge mænd sigtes for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen efter, at de søndag forsøgte at afbryde den direkte sending fra TV 2/FYNs og TV SYDs valgdebat med spidskandidaterne til regionsrådsvalget i Region Syddanmark.

I debatten, der fandt sted i Odense, deltog flere partier og lister fra den yderste højrefløj, og derfor havde den yderste venstrefløj bebudet aktioner forud for mødet.

Det fik i første omgang Fyns Politi til at bede om, at mødet blev flyttet fra Vandrehallen på OUH til et lukket auditorium, men alligevel lykkedes det altså enkelte aktivister at forstyrre mødet.

Se TV2/Fyns artikel dækning af vælgermødet her:

Mens debatten var i fuld gang, lød der pludselig høje råb fra gangen udenfor.

Ingen racister i vores gader! Det var det, der blev råbt flere gange, indtil politiet fik aktivisterne fjernet fra auditoriets dør.

Tre personer blev anholdt og bliver sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Der er tale om tre unge unge mænd, som alle kommer alle fra København og er henholdsvis 21, 22 og 24 år.

Se demonstranternes afbryde udsendelsen her:

Se debatten på Facebook

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.