Fængslet for drabsforsøg mod kvinde

39-årig mand pressede pude over ansigtet på kvinde og tog kvælergreb i Fredericia.Fængslet i fire uger i grundlovsforhør mandag eftermiddag.

Den 39-årig blev fremstillet i grundlovsforhør, hvor dommeren efterkom et ønske om lukkede døre. Derfor kan de ikke sige så meget om, hvad der er foregået.

Overfaldet skete ved midnat i en lejlighed i Oldenborgsgade i Fredericia. Her havde den 39-årige lokket en 25-årig kvinde med op. De to kender hinanden i forvejen, men politiet ved ikke, om der er tale om et kæresteforhold.

- De har en eller anden indbyrdes relation. Og hun er tilsyneladende blevet lokket til at besøge manden i hans lejlighed. Og med lokket mener jeg ud fra den betragtning, at hun skulle komme i et andet øjemed.

- Måske har der været tale om et forsoningsmøde. Men manden kaster sig over hende, presser en pude ned over hendes ansigt og tager kvælertag på hende, siger Hans Hoffensetz, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi til Ritzau.

Kvinden undslap gerningsmanden ved at hoppe ud af et vindue. Hun flygter til en veninde og kontakter politiet. Derefter bliver den 39-årig anholdt – uden dramatik – i sin lejlighed.

- Dommeren fandt begrundet mistanke om, at der var tale om drabsforsøg, fortæller anklagerfuldmægtig Jesper Rubow til TV SYD.

På grund af dørlukningen kan han ikke udtale sig nærmere om omstændighederne.