TV der bevæger dig

Sikke en uge: Guldbryllup og hole-in-one

Finn Aagaard Andersen får overrakt den obligatoriske falske whisky af sin yngste søn, som er klubbens sekretær. Til højre ses den heldige/dygtige spiller på hul 11.

Finn Aagaard Andersen vil sent glemme den sidste uge. Efter at have fejret sin og hustruen, Inges, guldbryllup lørdag, lavede han tirsdag eftermiddag hole-in-one på golfbanen på Løjtland ved Aabenraa.

Det heldige - eller dygtige - slag faldt på banens svære hul 11, fortæller sekretær i Aabenraa Golfklub på Løjtland, Rene Aagaard Andersen -

Finn Aagaard Andersens yngste søn. Hullet er et par-3 hul på 166 meter fra gul tee og op ad bakke. At hullet et svært ses af, at det er første gang i klubbens ni-årige levetid, at der er registreret et hole-in-one fra gul tee på dette hul.

Finn Aagaard fortæller selv, at bolden landede kort af green, trillede 15-20 meter til ?pinden?, der stod i bagkanten, ramte pinden og droppede i.

Banen på Løjtland er Finn Aagaard Andersens hjemmebane. Han fik overrakt den obligatoriske flaske whisky af klub-sekretæren, da han kom tilbage til klubhuset.

- Den kom på bordet på klubbens dejlige terrasse til glæde for de øvrige klubmedlemmer, som var ud at spille. Og naturligvis kom der ekstra gang i fadølsanlægget, fortæller sønnen.

Foruden whiskyen belønnes et hole-in-one med et gavekort på 1000 kr. fra Superbrugsen i Løjt Kirkeby.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden