TV der bevæger dig

Sikker KIF-sejr i Aalborg

KIF Kolding København kan juble over flot afslutning på grundspillet. Foto: Frank Cilius, Scanpix

Med en sikker sejr på 29-24 over Aalborg, er det nu helt op til KIF Kolding København selv at sikre sig 2.-pladsen i grundspillet.

Samtlige spillere i KIF Kolding København-truppen udviste vindermentalitet, fightervilje og flot håndbold gennem samtlige 60 minutter i denne andensidste kamp i grundspillet.

Sejren kom aldrig rigtig i fare og med friskt spil på alle tangenter, så lykkedes det KIF Kolding København, at lukke kampen med overbevisende 24-29 på måltavlen.

Det forsvarende mesterhold kan snu sikre grundspillets andenplads med en sejr i sidste spillerunde mod Team Tvis Holstebro, der sikrede sig førstepladsen onsdag med en udesejr på 29-23 over Ribe/Esbjerg efter 14-9 ved pausen. Holdet kom dermed op på 38 point foran KIF med 34.

For Ribe-Esbjerg betyder nederlaget, at de skal ud i en meget afgørende udekamp mod Skanderborg, hvor de med en sejr bliver sikre på at undgå nedrykningsspil.

I aften møder Sønderjyske Skanderborg og kan her med blot uafgjort sikre sig en plads i slutspillet. Kampen går i gang i Skanderborg kl. 20,30.

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden