TV der bevæger dig

Silende regn lagde en dæmper på gemytterne i nattelivet

Syd- og Sønderjylland fik masser af regn lørdag aften og natten til søndag, selvom det varslede skybrud udeblev. Her er det et billede fra Kløften Festival lørdag aften. Foto: Andreas P. Als, TV SYD

Syd- og Sønderjylland fik masser af regn lørdag aften og natten til søndag, selvom det varslede skybrud udeblev. Vejret er måske også forklaringen på ro i nattelivet.

Bortset fra en volds-epissode i Aabenraa, så melder politiet søndag morgen om om fred og ro i nattelivet i hele TV SYDs sendeområde.

- I Haderslev, hvor der var meget uro natten til lørdag, var vi igen i nat meget synlig til stede - og der var ingen ballade i byen, siger vagtchef Erik Lindholdt, Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

I Aabenraa sad næverne dog løs på på tobrødre fra Als på henholdsvis 32 og 27 år, der på en restaurant på Gasværksvej både overfaldt to gæster og stedets dørmænd ved 03,30-tiden.

- Brødrene gik først løs på to mandlige gæster og siden på dørmændene, da de ville stoppe overfaldet. Da vi kom til stedet og anholdt de to brødre, havde de overfaldne gæster dog forladt restauranten i en taxi sammen med to kvinder i deres selskab. Vi vil gerne høre fra de to ofre, dr er 25-35 års-alderen, siger vagtchef Erik Lindholdt.

Senere søndag skal politiets jurister afgøre om de to brødre fra Als skal i grundslovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden