Simon Kjær er tilbage i barndomsbyen med landsholdet

Når det danske landshold onsdag aften løber ind på Casa Arena i Horsens til testkampen mod Liechtenstein, så er Simon Kjær tilbage i barndomsbyen - og bærer formentlig anførerbindet.

Det danske fodboldlandshold møder onsdag aften Liechtenstein på Casa Arena i Horsens - og publikum kan være sikre på at se mindst en spiller med lokale rødder i aktion på grønsværen.

Horsens-drengen Simon Kjær er en af de erfarne spillere  i truppen til kampen - og meget tyder på at han oven i købet får æren af at spille med anførerbindet i barndomsbyen.

Danial Agger, som i mange år har været landsholdets anfører, har stoppet karrieren - og det forventes, at Simon Kjær overtager anfører-rollen, men det offentliggør landstræner Åge Hareide første senere onsdag.

Simon Kjær, 27 år, med 60 landskampe for Danmark og nuværende Fenerbache-spiller, har fået sin første fodboldopdragelse på banerne i Lund IF, inden han skiftede til AC Horsens og siden FC Midtjylland.

quote

Glæder mig meget til landskamp hjemme i Horsens

Simon Kjær på Twitter

Tilskuerne i Horsens må i aften undvære en af Danmarks  helt store profiler, nemlig målmand Kasper Schmeichel, der lørdag sendte afbud efter en skade i Leicesters kamp i Premier League. 

Til gengæld kan det give et gensyn med den tidligere Horsens- og Esbjerg-målmand Frederik Rønnow (nu Brøndby IF ), der kan få landskampsdebut på sin gamle hjemmebane. Også den tidligere Esbjerg-spiller Peter Ankersen, nu FCK, må forventes i aktion på Casa Arena i aften.

Det er første gang nogensinde, at det bedste danske landshold spiller i Horsens - og  det er fortsat muligt at købe billetter til kampen.

Landsholdet kommer til Horsens i eftermiddag fra deres træningslejr i Helsingør - se videoen øverst i artiklen af spillerne der ankommer.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.