TV der bevæger dig

Skare bygger kreaturslagteri i Vejen

Det privatejede slagteri udvider igen.

Mellem 40 og 50 nye arbejdspladser er på vej til Vejen. SkareGruppen investerer 100 mio. kr. i kreaturslagteri, der skal bygges i løbet af 2013.

SkareGruppen er på vej med store investeringer ved hovedafdelingen i Vejen. Den 40 år gamle virksomhed vil de kommende år udvide produktionen i etaper, og i første omgang bliver der tale om en tilbygning til 100 mio. kr., der skal rumme et kreaturslagteri.

Efter planen skal byggeriet gå i gang ved årsskiftet, og når det står færdig i begyndelsen af 2014 vil det give plads til mellem 40 ? 50 nye arbejdspladser. Slagteriet skal årligt håndtere 250 tons kvæg.

- Vi udvider fordi vi tror på, at vi kan erobre nye markedsandele, fortæller ejer og direktør Kurt Skare til TV SYD.

Udvidelsen er blot første del af en masterplan, der i de kommende år skal udvide virksomhedens eksisterende areal fra 8.000m2 til i alt 25.000 m2.

Samtidig betyder udvidelsen at Skare udvider sine aktiviteter med forædling og opskæring af kød ? til også at omfatte slagtning.

I dag har virksomheden i alt ca. 700 ansatte, hvoraf de 400 arbejder i Vejen. SkareGruppen har en årlig omsætning på 1,7 mia. kr.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden