TV der bevæger dig

Fortsat forsinkelser i togtrafikken mellem Fredericia og Århus

00:21

Togturen til Skagen bliver lidt længere end forventet for 6. klasse på Dalby Skole.

Foto: Sandra Rask Petersen, TV SYD

1 af 2

Et skinnebrud ved Horsens betyder, at kun èt spor er farbart. InterCity-togene er fortsat de eneste, der kører på strækningen mellem Fredericia og Århus tirsdag.

Opdatering: Der er fortsat skinnearbejde ved Horsens efter et skinnebrud. Banedanmark forventer, at trafikken forløber normalt efter klokken 14. 00
-------
Skal man ud at rejse med tog tirsdag morgen mellem Fredericia og Århus H, så er det en god idé at holde øje med togtiderne. DSB kører nemlig ikke efter den normale køreplan grundet et brud på skinnerne ved Horsens.

InterCity-togene er derfor de eneste tog, der kører mellem Fredericia og Aarhus H - disse standser dog i Hedensted i begge retninger.

- Vi forsøger så vidt muligt, at køre med ekstra vogne på alle tog, skriver DSB på deres hjemmeside.

Lyntogene fra København kører til Fredericia. I Fredericia kan man enten benytte InterCity-tog eller togbusser som vil køre direkte via Vejle til Aarhus H. Fra Frederikshavn/Aalborg kører Lyntogene til Aarhus H. Fra Aarhus H kan man benytte InterCity-tog eller togbusser som vil køre direkte til Fredericia via Vejle.

Alle regionaltog mellem Fredericia og Aarhus H er aflyst. Der vil derfor køre togbusser mellem Fredericia og Vejle som standser i Børkop og Brejning. Rejsende til Viby Jylland henvises til Odderbanen samt Arriva.

 

 

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden