TV der bevæger dig

Skøjter Sønderjyske eller Esbjerg i finalen i aften?

Tirsdag aften i Vojens kan den ikke trækkes længere i den tætte semifinale-dyst mellem Sønderjyske og Esbjerg Energy.

Tirsdag aften i Vojens kan den ikke trækkes længere i den tætte semifinale-dyst mellem Sønderjyske og Esbjerg Energy. Nu skal det i den sidste og syvende dyst afgøres, hvem der når finalen.

3-3 efter de første seks kampe. Sønderjyske har med to snævre sejre vendt 1-3 i kampe til 3-3 og har momentum, men Esbjerg lægger sig med sikkerhed ikke ned.

 - Det virker som om forskellen på de to hold i denne serie er, hvem der i de enkelte kampe kan udnytte den pludselige mulighed for at score, når den opstår. For der er virkeligt spillet god og tæt ishockey med en defensiv af rigtig høj klasse i serien, siger  cheftræner Mark Pederson fra Esbjerg Energy.

Kampen i aften blev på kort tid udsolgt og Sønderjyske får et stort publikum i ryggen på hjemmebanen.

– Vores fantastiske publikum kan være med til at give os den lille ekstra fordel, som kan blive afgørende i en meget tæt serie, siger Vojens cheftræner Dan Ceman.

Det er tæt som aldrig før i begge semifinaler, der spilles samtidig tirsdag aften. Frederikshavn tager imod Herning i en afgørende kamp i den anden semifinale. Vinderne af de to semifinaler starter finalekampene allerede på fredag, mens taberne skal spille om bronzemedaljer.

TV 2 Sport har valgt at sende kampen mellem Frederikshavn og Herning.

TV SYD dækker kampen i vores nyhedsudsendelser hele tirsdag og vi er klar med resultat og reaktioner i de sene nyheder kl. 22,20, ligesom vi på tvsyd.dk liveblogger fra kampen.

 

 

 

 

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden