TV der bevæger dig

Skole efter økse-sag vil genskabe tryghed

Skoleleder Karl Erik Laursen: - Vi vil hjælpe den 10-årige med at komme videre med et godt skoleliv, men det er ikke sikkert det skal være hos os.

Alle på Løsning Skole dybt berørte oven på mandagens politianmeldelse af en 10-årig dreng der havde økse i hånden med i skole, skriver Vejle Amts Folkeblad

Nu vil ledelsen på Løsning skole forsøge at genskabe trygheden efter episoden onsdag sidste uge. En 58-årig kvindelig lærer følte sig truet på livet og har politianmeldt sagen.

- For utryghed kan ikkes undgåes at sprede sig særligt blandt vidnerne i klassen og eleverne i parallelklassen, siger skoleleder Karl Erik Laursen til Vejle Amts Folkeblad.

- Det er en tung sag, som er meget beklagelig for alle parter. Det berører mig dybt, og som skoleleder er jeg oprigtig ked af situationen. Vi følger kommunens regler og foreskrifter, og som ledelse gør vi alt, hvad vi kan for at bevare trygheden på skolen for både eleverne og lærerne, siger Karl Erik Laursen til avisen.

Han mener, at skolen har en forpligtelse og interesse i at hjælpe den 10-årige videre på bedste måde.

- Han skulle gerne ende med et fortsat godt skoleliv, men om det bliver på Løsning Skole, er der ikke truffet beslutning om endnu. Vi har en forpligtelse til at skynde os langsomt i sådan en sag, så den for alle parter bliver behandlet ordentlig, siger Karl Erik Laursen.

Den 58-årige lærer er blevet tilbudt psykologhjælp og vender efter planen tilbage på arbejde næste uge.

Store dele af Løsning Skole er berørte af, at en 10-årig dreng fra fjerde årgang sidste onsdag truede en 58-årig... http://t.co/v0xVKftbYA

— Vejle Amts Folkeblad (@vafodk) June 3, 2015

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden