Skolebus med 20 børn og en traktor er kollideret

Skolebussen fra Lyne Friskole har tirsdag eftermiddag ramt en traktor på Tarpvej ved Ølgod. I bussen var 20 børn.

En bus fra Lyne Friskole ramte tirsdag eftermiddag et landbrugskøretøj på Tarpvej ved Strellev vest for Ølgod.

Det er utrolig heldigt, der ikke sker mere. Det kunne være gået frygtelig galt.

quote

Det er utrolig heldigt, der ikke sker mere. Det kunne være gået frygtelig galt.

Erik Lindholdt, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

Opdatering fra Syd- og Sønderjyllands Politi: Politiet fik klokken 13.50 tirsdag en anmeldelse om, at en traktor var kollideret med en skolebus med cirka 20 børn. Uheldet skete  i et vejsving på Tarpvej ved Strellev nær Ølgod. Her trak både bus og traktor ud til siden, da de kom fra hver sin side, men bussen blev alligevel ramt af den efterspændte anhænger.

- Det er utrolig heldigt, der ikke sker mere. Det kunne være gået frygtelig galt, siger Erik Lindholdt, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

De første anmeldelser lød på flere alvorligt tilskadekomne, og der blev tilkaldt tre ambulancer, en lægebil, en paramediciner, en lægehelikopter og brandvæsen med udstyr til frigørelse til stedet.

Det viste sig heldigvis, at  en 14-årig dreng og den 46-årige chauffør på bussen fra Lyne Friskole var de eneste, der havde fået lettere kvæstelser ved uheldet. De kunne behandles på stedet og derefter sammen med de øvrige i bussen transporteres til skolen, hvor lærere og forældre kunne tage sig af dem.

I morgen vil skolen afholde et møde, hvor børnene i trygge rammer kan få talt om uheldet.