Skolechef inviterede indenfor på ny specialskole

Specialskolen Fjordskolen skal flytte i nye lokaler på den tidligere skole i Kruså. Skolechefen viste i dag interesserede rundt.

Skolechef Lars Borst Hansen viste i dag rundt på den nye Fjordskolen i Kruså. Specialskolen Fjordskolen skal flytte i nye lokaler, men planerne har ført til store protester. Det har fået skolechefen til at åbne dørene til skolen.

quote

 Jeg tror ikke, en rundvisning kan ændre på kritikken og synet på flytningen af Fjordskolen, men vi vil gerne åbne dørene og fortælle, hvad det er for nogle planer, vi har med skolen.

Lars Borst Hansen, skolechef, Aabenraa Kommune. 

Skolens personale og forældre har tidligere fået en rundvisning, men i dag kunne alle andre også kigge indenfor.

- Jeg vil gerne vise skolen, som den ser ud nu, men jeg vil i særlig grad fortælle, hvordan der kommer til at se ud på skolen d.1 august, når Fjordskolen flytter her ned, siger Lars Borst Hansen til TV SYD.

Et flertal i Aabenraa Byråd har besluttet, at skolen skal flytte ind i lokalerne på Kruså Skole. Flytningen af specialskolen er blevet modtaget meget negativt, og Lars Borst Hansen tror ikke, rundvisningerne ændrer på kritikken.

- Jeg tror ikke, en rundvisning kan ændre på kritikken og synet på flytningen af Fjordskolen, men vi vil gerne åbne dørene og fortælle, hvad det er for nogle planer, vi har med skolen, siger han.