TV der bevæger dig

Skousen lukker butikker og trimmer organisationen

Den familieejede hvidevarekoncern Skousen Husholdningsmaskiner A/S med hovedsæde i Vojens lukker 14 ud af sine næsten 70 butikker efter en omstrukturering af koncernen.

Koncernen bag en af Danmarks ældste hårde hvidevarekæder, Skousen-kæden, har gennemført en omstrukturering. Et af formålene er at trimme organisationen til at stå endnu stærkere i den skarpe konkurrence i hårde hvidevarebranchen.

Som led i den gennemførte omstrukturering vil et antal Skousen-butikker blive lukket i løbet af den nærmeste fremtid. De fleste butikker, der lukker ligger på Sjælland. I TV SYDs område lukker Skousen butikker i Ribe og Horsens.

Det drejer sig om nogle af koncernens egne butikker, som ikke lever op til de nye krav til driften. Lukningen af disse Skousen-butikker involverer ikke de mange butikker over hele landet, som drives af selvstændige franchisetagere.

Fære jobs i Vojens

Samtidig vil medarbejderstaben på hovedkontoret i Vojens blive reduceret og tilpasset den nye situation.

- Et vigende marked og faldende omsætning som følge af finanskrisen har medført et behov for, at vi tilpasser omkostningerne til de ændrede markedsvilkår. Samtidig har vi nu gennemført en omstrukturering i Skousen-koncernen, der skal sikre, at vi står stærkt i den hårde konkurrence, der gør sig gældende i vores branche, siger administrerende direktør Erik Skousen.

Skousen er etableret i 1957 og er Danmarks ældste hårde hvidevarekæde. Koncernen omsatte i 2008 for 615 millioner kroner.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden