Skuffende afslutning på skuffende sæson

Sidste runde af fodboldens 1. division blev i dag afviklet. For regionens tre hold blev det en skuffende sæsonafslutning på en skuffende sæson.

AC Horsens havde mest at spille for i hjemmekampen mod nedrykningstruede Vendsyssel. En ordentlig afsked med cheftræner Johnny Mølby og et forsvar af fjerdepladsen i divisionen. Begge dele så ud til at lykkes for ?De gule? der kom foran 1-0 efter 73 minutter. Men gæsterne skulle bruge minimum et point og gerne alle tre for at blive i rækken.

Med godt ti minutter tilbage udlignede Vendsyssel direkte på hjørnespark, og få minutter senere bragte de sig også i front med 2-1. Dermed skuffede AC Horsens endnu en gang i en skuffende sæson. Og ikke nok med at Johnny Mølby fik en ærgerlig afsked, så mistede AC Horsens fjerdepladsen og slutter som nummer fem.

Horsens overhales af ny træner

Det gør de efter Brønshøj, der var på besøg i Fredericia. Fredericia havde ikke andet end æren at spille for, da ottendepladsen hverken kunne forbedres eller forringes. Derfor var det heller ikke helt ulogisk, at det blev Brønshøj, der sagde farvel til den kommende AC Horsens-træner Bo Henriksen, der kom bedst ud af opgøret og vandt 2-3.

Vejle spillede deres sidste kamp i sæsonen lørdag mod bundproppen Marienlyst. Den kamp vandt de 3-2, og ingen af dagens kampe kunne ændre på en syvendeplads til klubben fra Nørreskoven.